torsdag 25 mars 2021

tiden går verkligen fort.

 Tiden rullar på så fort, man påminns nästan varje dag vad stora barnen blir. Luwa som fyllde 10 år nu 14 mars.. jag hänger lixom inte med. Tycker de inte var länge sedan hon börja föris, sen skolan.. Nu sitter vi och funderar på att besluta om fritidsplatsen ska sägas upp, dels för att hon typ aldrig är där, för vi jobbar om varandra så bra här hemma, men sen har hon blitt så stor, så hon börjar gå hem från skolan, och ska väl börja få känna på morgonrutinen också. att ställa klocka, fixa med frukost och sen bege sig till skolan.. 

Alltså lite läskigt är det ju, kontrollen och att lita på på nån ställs ju på spel.. jag har nog lite ångest. 

Tur man har en mindre kvar, men där kommer väl att gå av bara farten, för att man då har gått igenom allt med en stor redan. =) 

våran planerade London resa som skulle ha skett 2020, som flyttdes fram till april 2021. Får flyttas fram till Maj 2022. När man nu äntligen har fått med sig göbben på att göra en sådan resa, att vi tänkt vissa saker, dels innan Luwis blir för stor. Så får man flytta på den. allt för denna pandemins dels. jajaj så är det. vi håller tummar och tår att de går vägen nästa år. =) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tiden går verkligen fort.

 Tiden rullar på så fort, man påminns nästan varje dag vad stora barnen blir. Luwa som fyllde 10 år nu 14 mars.. jag hänger lixom inte med. ...