måndag 27 februari 2012

velar fram och tebax..

Oj Oj, ja det snurrar i huvudet. Det är svårt att bestämma sig. vi velar fram och tebax,försöker hitta för och nackdelar om de båda obejkten som står i fokus just nu.. Antingen en Volvo v50 eller en Ford S-max.

Ska ju satsa på en lite nyare bil,som vi ska försöka ha ett bra tag. vill ha en bekväm bil,genom att de blir lite semester i landet ett par år framöver. Så vill man ju åka runt säkert och skönt. =)

Annars så har vi fått veta att lillskruttan så få börja dagis på valborg.. *längtar* så nu blir det att kolla runt på jobb. Se om det blir nått sommarjobb.

Snart är det skruttis första födelsedag.. bara 16 dagar kvar.


Volvo v50

Ford S-max
Nä nu får det bli sängen,ska läsa lite.. har en gubbe som snarkar på soffan.

kram kram

2 kommentarer:

  1. När vi var ute efter en större bil så kommer jag ihåg att Ford S-maxen var väldigt populär och omtyckt. Verkar vara en superbra bil där det även finns bra om plats för bilstol(ar) utan att det blir alldeles för trångt. Men det är klart, Volvo är väl inte heller fel :-D Svårt det där!

    Vad har ni för bil idag?

    SvaraRadera
  2. Terese ja det är väldigt svårt att bestämma sig, idag har vi en volvo v70 jag tycker den är stor i fronten.så jag skulle vilja ha en mindre smidigare bil.. men ändå rymlig. =) ja vi får väl se vad det blir..

    SvaraRadera

tiden går verkligen fort.

 Tiden rullar på så fort, man påminns nästan varje dag vad stora barnen blir. Luwa som fyllde 10 år nu 14 mars.. jag hänger lixom inte med. ...