tisdag 2 april 2019

2 April

Hej där du!!
idag har de vart möe på agendan, först var vi en snabbis till pappa, så han fick kortet han behöver för boxen. Sen var vi iväg och skulle fixa med trall, men de blev inte som vi tänkt så vi får spåna på det. Sen var vi in på XXL och där fixade vi ny hjälm till Luwa och cykellås till hennes nya cykel. Så kan hon snart cykla te skolan.
In på Maxi i välsviken för handling. Men blev tyvärr väldigt besviken denna gång. dels var det tomt på massa saker, eller inte bra kvalitet. Kändes som att oj vad jag får handla på annat ställe för att komplettera. Så nej minus idag på det.

Lunchen idag blev köttbullar och advokado och pizzasallad. Sen middag nu på kvällen blev Ungsbakad lax med sallad och broccoli.

Imorgon blir det extra jobb, dock på helt annat ställe. Så vi får se hur detta går. =)

Har vart iväg och tränat idag. dels pass Puls gympa och styrka. Hade sällskap av Linda idag, som också börjat träna. Mycket kul, alltid roligare att gå ihop.
Har bokat in datum för återlämnade av bilen.

Så nu har vi 3 arbetsdagar frampå att se fram emot. Sen ledig helg. =) =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

tiden går verkligen fort.

 Tiden rullar på så fort, man påminns nästan varje dag vad stora barnen blir. Luwa som fyllde 10 år nu 14 mars.. jag hänger lixom inte med. ...